Megközelíthetőség

  • 7626 Pécs,
    Felsővámház utca 52.
  • Tel.: 72 / 315-331

 

Az RG-Net Kft. munkáinak minőségét az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer szavatolja.

Gyors kapcsolat

Hirlevél
Üzemi értesítő terminál

 

Nyomógombos értesítő egység

Ez egy por és cseppálló, falra rögzíthető, vezeték nélküli nyomógombos egység, melynek segítségével a dolgozók jelezni tudják csoportvezetőjük vagy diszpécserük felé anyagszükségletüket és a műszaki problémákat. Az egységeken két nyomógomb került elhelyezésre 1-1 piros állapot visszajelző leddel felszerelve. Ezeket diszpécser és csoportvezető felirattal láttuk el, annak megfelelően, hogy a dolgozó, kinek szeretne jelzést küldeni.

A szerver oldali alkalmazás

Ez vezérli a nyomógombos egységeket IP alapon. A nyomógomb jelzésére értesíti az adott területen belül elhelyezett egységekhez tartozó csoportvezetőt vagy diszpécsert, illetve a kiértesített személyek beérkező nyugtázását közvetíti az aktuális nyomógombos egység felé. Az egységek egy megadott fényjelzéssel kommunikálnak a dolgozó felé, amikor üzeneteik nyugtázásra kerültek. A szerver oldali alkalmazás naplót vezet az értesítésekről, nyugtázásokról és a kimutatások készítéséhez is segítséget nyújt.

Mobil alkalmazás

A nyomógombok által küldött jelzések egy Androidos mobil alkalmazás segítségével jutnak el a célszemélyhez (diszpécser/csoportvezető). Beérkező értesítés esetén a telefon hangjelzést ad. Az alkalmazásban kettő felület található. Az egyik a beérkező üzenetek megjelenésére szolgál,míg a másik felületen egy nyugtázó gomb található, ami elküldi az eljárás szerinti adatokat és törli a nyugtázott üzenetet. Az értesítő egység működéséhez elengedhetetlenek az Android operációs rendszerrel működő mobil telefonok, illetve WiFi vagy mobil internet elérhetőség.