Megközelíthetőség

  • 7626 Pécs,
    Felsővámház utca 52.
  • Tel.: 72 / 315-331

 

Az RG-Net Kft. munkáinak minőségét az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer szavatolja.

Gyors kapcsolat

Hirlevél
RG Cégcsoport

RG Net Kft. - hálózati eszközök, gyengeáramú villamosság, megfigyelő kamerákRG Net Kft.

www.rgnet.hu

RG Networks Kft.RG Networks Kft.

www.vannet.hu

MV NetSystemsMV NetSystems

mvnetsystems.hu

RG StúdióRG Stúdió

www.rgstudio.hu

 

Írisz megfigyelő rendszer

Az MV NetSystems - az RG Net cégcsoport tagja - Partnerei számára olyan komplex megoldásokat és szolgáltatásokat nyújt, melyek az egyedi problémákra jelentenek megfelelő és teljes körű megoldásokat.
Azoknak készült az Irisz megfigyelőrendszer család, akik az ellenőrzést nem bízzák másokra!
Még akkor sem, amikor távol vannak cégüktől, otthonuktól, mert a hatékonyságnak, a tökéletes termékek gyártásának, és a biztonságnak az alapja a megfigyelés. Nem kommersz dobozos termékeket talál nálunk, hanem egyedi igényeknek, egyedi adottságoknak megfelelő komplett professzionális megoldásokat kínálunk, melyek minden esetben a megrendelő elvárásainak megfelelően alakítunk ki.

 

 

Az Írisz Megfigyelőrendszer Család egy napelemes megfigyelő rendszer, amely autonóm üzemre képes. Ez azt jelenti, hogy a megfigyeléshez semmilyen vezetékes infrastruktúra meglétére nincs szükség.


Az energiaellátás napelemek és több akkumulátor segítségével biztosított. Napsütéses időben a napelemek töltik az akkumulátorokat, amelyek felhős időben és éjszaka is biztosítják a a megfigyelő rendszer működéséhez szükséges energiát. Az áthidalási idő a napelem felület nagyságával és az energiatároló akkumulátorok számának módosításával tág határok között skálázható.


A képek továbbítását mikrohullámú rendszeren, vagy mobiltelefon hálózaton keresztül valósítjuk meg, a helyi adottságok és az igények szerint.
 

 


Szélsőséges körülmények között is helytáll!

 


Az Írisz megyfigyelő rendszer család egyik alkalmazási területe azokra a földrajzi helyekre terjed ki, ahol az energiaellátás és az adatkommunikáció máshogy nem oldható meg. 

 

 

Léteznek sűrűn lakott, infrastruktúrával ellátott területeken is olyan helyek, ahol a vezetékes energiaellátás, vagy adatkommunikáció kiépítése aránytalanul magas költséget jelentene, vagy fizikailag nem kivitelezhető.


Az alkalmazás egyik jó példája a beruházás megfigyelés azon módja, amikor egy nagyobb kiterjedésű épületkomplexum egyes elemeit különböző időpontban, egymás után építik fel. Ekkor nincs szükség sok megfigyelő pontra, azonban a megfigyelőpontok helyei gyakran változnak. Ebben az esetben nincs szükség a vezetékrendszer kiépítésére, folyamatos bővítésére, áthelyezésére, hanem a megfigyelési pontok egyszerűen áttelepíthetők.


Az Írisz Solar System megfigyelő rendszer további előnye, hogy a készített képeket szerverhotelben elhelyezett eszközökön tároljuk, így az adatvesztés kockázatát a minimálisra csökkentjük. Nincsenek a tároló eszközök az időjárás viszontagságainak, az erős külső környezeti hatásoknak kitéve (eső, fagy, UV sugárzás, magas hőmérséklet). Nem jelenthet veszélyt az sem, hogy a tároló eszközöket tönkreteszik, ellopják.


A megfigyelő rendszer nem lenne teljes, ha a felvételeket nem lehetne megnézni, a régebben készült felvételek között keresni, a felvételeket archiválni, vagy belőlük érdekes reklámanyagokat készíteni. Erre is megoldást kínál az Írisz megfigyelő rendszer képarchiválási és weboldali háttér szolgáltatása. A kamerák számától, a rögzítési paraméterektől és a megjelenítési igényektől függően minden ügyfél testreszabott megoldásokat kap.

 
A Írisz megfigyelő rendszer család tagjait, a különböző felhasználási igényeknek megfelelően az alábbi kategóriákba soroltuk: 

 


Az Írisz megfigyelő rendszer családnál már nem az a kérdés, hogy megoldható-e, vagy képes rá, hanem az, hogy mire lenne szüksége!

 


Mi is az Írisz rendszer? 


Az ÍRISZ roppant egyszerű, egyúttal nagy teljesítményű, on-line publikálási lehetőséget nyújtó kamerarendszer. A kamerákból és az azokhoz kapcsolódó szoftverekből álló berendezés egyedülálló technológiájának köszönhetően sok olyan feladat elvégzésére képes, mely a hasonló rendszerek esetében megvalósíthatatlan. Alkalmas építkezés vagy bontás rögzítésére, internetes publikálására, természet-megfigyelésre, valamint forgalomszámlálásra, biztonságtechnikai feladatok ellátására is.

Az Írisz megfigyelő rendszer igazi előnye, hogy nem csak az óriás-beruházásoknál, hanem kisebb építkezéseknél is hatékonyan alkalmazható. Akár nagyobb családi házak, vagy már kisebb társasházak esetén érdemes alkalmazni a kamerás megfigyelést. 

 

 

 

A biztonságra alapozva!

Egy megbízható biztonsági vagy térfigyelő kamerarendszer kiépítése nem kis munka. De mindenki szereti értékeit biztonságban tudni és a számára legmegfelelőbb rendszert kiépíteni.

Az Írisz megfigyelő rendszert alkotó elemeket nagy odafigyeléssel választják ki a fejlesztők, hogy minél nagyobb felbontású, kitűnő minőségű képeket biztosítsanak a kamerák. Amit több gyártó termékei közül, hosszas tesztelések, és gyakorlati tapasztalatok alapján választottak ki. Megbízhatóságban, képminőségben, és szolgáltatásaikban messze felülmúlják vetélytársaikat. Ezt már több ízben is bizonyították az ország nagyobb befektetéseinél is.


Megbízható technológia!

Sikerünk titkát abban látjuk, hogy munkatársaink folyamatosan fejlesztik termékeinket, szolgáltatásainkat és az egyéni problémákra ezáltal átfogó megoldásokkal is tudunk szolgálni.

A megfigyelő rendszer eredményességét és megbízhatóságát alátámasztja cégünk magas színvonalú szerverparkja, melyen a stratégiai fontosságú képeket tudjuk tárolni és a hozzáférést lehetővé tenni.

Keressen minket és ismerje meg Irisz megfigyelő rendszer családunkat!