Megközelíthetőség

  • 7622 Pécs, Nyírfa u. 24.6
  • Tel.: 72 / 315-331
  • Fax.: 72 / 510-659

 

Az RG-Net Kft. munkáinak minőségét az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer szavatolja.

Gyors kapcsolat

Hirlevél
RG Cégcsoport

RG Net Kft. - hálózati eszközök, gyengeáramú villamosság, megfigyelő kamerákRG Net Kft.

www.rgnet.hu

RG Networks Kft.RG Networks Kft.

www.vannet.hu

MV NetSystemsMV NetSystems

mvnetsystems.hu

RG StúdióRG Stúdió

www.rgstudio.hu

 

Hírek


Részvétel és bemutatkozás a Nemzeti Klaszter Találkozón

<<< Vissza
 
2012.04.02

Cégünk meghívást kapott a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett Nemzeti Klaszterkonferenciára, ahol lehetőséget kapott a bemutatkozásra, és új kapcsolatok építésére.

A rendezvény keretein belül egyik sikertermékünket, az Üzemi információs terminált mutattuk be a  közönségnek, ezzel is szélesítve a termék piacát, és felhasználásának sokoldalúságát.

Annak érdekében, hogy a résztvevők minél mélyebben meg tudják ismerni a leendő partnerek tevékenységét, cégünk információs kioszkot biztosított a kamara kérésére.

pbkik, pécs-baranyai kereskedelmi és iparkamara, nemzeti kalszterkonferencia, üzemi információs terminál, rg-net, információs kioszk, ügyfélirányító berendezés, ügyfélhívó rendszerA rendezvény nemzetközi színvonalú volt, meglepően sokan jöttek el megismerni a C2C lehetőségeket. A kamara szervezése is példa értékű, és a sikert mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy cégünk is jó pár új kapcsolattal bővítette már meglévő partnerkörét. Az állami szféra is képviseltette magát, így lehetőség adódott a néha nehezen elérhető hivatalvezetőkkel személyesen is kapcsolatot teremteni.

Összességében egy nagyon színvonalas és hasznos rendezvényen vehettünk részt, köszönjük a meghívást a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarának.