Megközelíthetőség

  • 7626 Pécs,
    Felsővámház utca 52.
  • Tel.: 72 / 315-331

 

Az RG-Net Kft. munkáinak minőségét az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer szavatolja.

Gyors kapcsolat

Hirlevél
RG Cégcsoport

RG Net Kft. - hálózati eszközök, gyengeáramú villamosság, megfigyelő kamerákRG Net Kft.

www.rgnet.hu

RG Networks Kft.RG Networks Kft.

www.vannet.hu

MV NetSystemsMV NetSystems

mvnetsystems.hu

RG StúdióRG Stúdió

www.rgstudio.hu

 

Hírek


Igazoltan is a minőség szolgálatában

<<< Vissza
 
2008.08.24

Az RG-NET Kft vezetősége felismerte, hogy a gazdaságban tevékenykedő vállalkozásoknak alapvető működési feltétele lesz a minőségirányítási rendszer kiépítése, így bevezettük az MSZ EN 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerünket.
Az RG-Net Kft. megalakulása óta törekszik arra, hogy vevőit - tevékenységének középpontjába helyezve - egyre jobb minőségű szolgáltatással lássa el. Célunk, hogy növekvő működési területünkön mindinkább megfeleljünk ügyfeleink igényeinek, elvárásainak.

Az RG-NET Kft vezetősége felismerte, hogy a gazdaságban tevékenykedő vállalkozásoknak is alapvető működési feltétele lesz a minőségirányítási rendszer kiépítése, ezért cégünk kitartó felkészüléssel és folyamatos munkával elérte, hogy 2008. június 16-án szabvány szerint tanusíttatthatta minőségirányítási rendszerét. Azóta a módosult MSZ EN ISO 9001:2009 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert indíthattuk el a működés útján. A megvalósuláshoz nagy mértékben hozzájárult az is, hogy minden munkatársunk elkötelezett abban, hogy a minőségirányítási rendszer követelményeinek megfelelő munkával járuljon hozzá a célkitűzések magvalósításához. A szükséges anyagi erőforrásokat az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott GOP-2007-2.2.2 - minőség-, környezet és egyéb irányítási rendszerek bevezetése elnevezésű pályázaton "AZ MSZ EN ISO 9001:2001 szabványkövetelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer kiépítése és tanusítása az RG-Net Kft.-nél" címen elnyert támogatás révén sikerült az RG-Net Kft-nek (7623 Pécs, Hőgyes E. u. 30.) előteremteni.
A projekt az Európai Unio támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Közreműködő szervezet: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (1539 Budapest, Postafiók 684.)


A minőségirányítási rendszer működtetésétől azt reméljük, hogy folyamataink egyre javulnak, így még inkább elnyerjük megrendelőink bizalmát és vevőkörünk újabb, tartós kapcsolatokkal gyarapszik. A rendszer működése biztosítéka vállalkozásunk hatékonyabb működésének is, segítségével a magunk szemléletét formáljuk és irányítjuk az igényes és minőségi munkavégzés folyamatos megőrzése és fejlesztése érdekében.