Megközelíthetőség

  • 7622 Pécs, Nyírfa u. 24.6
  • Tel.: 72 / 315-331
  • Fax.: 72 / 510-659

 

Az RG-Net Kft. munkáinak minőségét az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer szavatolja.

Gyors kapcsolat

Hirlevél
RG Cégcsoport

RG Net Kft. - hálózati eszközök, gyengeáramú villamosság, megfigyelő kamerákRG Net Kft.

www.rgnet.hu

RG Networks Kft.RG Networks Kft.

www.vannet.hu

MV NetSystemsMV NetSystems

mvnetsystems.hu

RG StúdióRG Stúdió

www.rgstudio.hu

 

Hírek


Az Év Üzletembere 2013

<<< Vissza
 
2014.04.22

Az Év Üzletembere díjat Baranyában az RG-Net Kft. ügyvezetője Herbály István mondhatja magáénak 2013-ban.

A kamara, „Az Év Üzletembere Díjat” adományozhatja annak a természetes személynek, aki egyes gazdasági szervezetek piacképességét, eredményes gazdálkodását jelentősen javító teljesítményt nyújtott a megelőző évben Baranya megyében.

 

“A nehéz időkben különös jelentősége van a példát mutató extra teljesítményeknek” mondta a kamara hagyományos éves díjátadó fórumán dr.Kéri István elnök, aki a gazdaság élenjáróinak ünnepeként említette a rendezvényt.

Az átadott kitüntetések elsősorban a vállalkozások vezetésében, innovációban, a szakképzésekben nyújtott kiemelkedő teljesítményeket díjazták. Közülük kiemelkedik a Baranya Gazdaságáért, az Év Üzletembere, és a Pécsért végzett munkát elismerő Angster József Díj.

A gépipari-, ipari vállalkozások számára hatékonyság növelő és versenyképesség fokozó innovatív fejlesztések tervezéséért és kivitelezéséért Herbály István az Év Üzletembere díjat vehette át. 2013-ban többek között a Terex-Demag, a Matro Kft. és a Lakics Kft. is elégedett megrendelőink közé tartozott. Herbály István fontos szerepet játszik az ipari innovációk generálásában és a fejlesztések szakszerű kivitelezésében a megyénkben.

 

 A Pécsi Napilap interjúját itt megtekintheti!