Megközelíthetőség

  • 7622 Pécs, Nyírfa u. 24.6
  • Tel.: 72 / 315-331
  • Fax.: 72 / 510-659

 

Az RG-Net Kft. munkáinak minőségét az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer szavatolja.

Gyors kapcsolat

Hirlevél
RG Cégcsoport

RG Net Kft. - hálózati eszközök, gyengeáramú villamosság, megfigyelő kamerákRG Net Kft.

www.rgnet.hu

RG Networks Kft.RG Networks Kft.

www.vannet.hu

MV NetSystemsMV NetSystems

mvnetsystems.hu

RG StúdióRG Stúdió

www.rgstudio.hu

 

Hírek


RG-Nettel a megvalósítás útján

<<< Vissza
 
2011.12.21

Vevőinkkel arra törekszünk, hogy gyengeáramú problémáikra komplex megoldásokkal szolgálhassunk. A villányi borvidék fiatal pincészeténél, a Csillagvölgy Borászatnál ez sikerült.

Csillagvölgy Pincészet, komplett gyengeáramú tervezés, gyengeáramú rendszerek kivitelezése

A Csillagvölgy Pincészet a Villánytól nyugati irányban, a Szársomlyó-hegy, a Fekete-hegy és egy dombvonulat aljában található Csillagvölgyről kapta a nevét. Régen egy eldugott, erdős terület volt ez a környék. Ma szőlőtőkék katonás sorai húzódnak végig lefelé a lejtőkről a völgy felé. A Villányi Borvidék szinte minden neves borászatának kínálatában megtalálhatók a Csillagvölgyben termett szőlőkből készített borok.
Maga a Csillagvölgy Pincészet Gere Attila és Alain Michel Rousse közös pincészete. A tulajdonosok neve szinte már garanciát jelent a sikerre. A villányi borvidék fiatal borászata modern technológiával illatos, gyümölcsös ízvilágú borokat állít elő.
Az RG-Nettel az együttműködés 2008-ban kezdődött meg, amikor a gyengeáramú rendszerek tervezésével kezdtük meg tevékenységünket. A tervezéses munkában való együttműködés olyan sikeresnek bizonyult, hogy a 2009-es évben megbízást kapott cégünk a komplett gyengeáramú rendszer kivitelezésére is. A projekt volumene szükségessé tette, hogy a munkálatok 2 nagyobb ütemre osztva valósuljanak meg. Az első ütemben az informatikai rendszer, a riasztórendszer, a telefonközpont és a struktúrált hálózat egy része került kialakításra. A 2011-es évben nyílt mód a megkezdett gyengeáramú rendszerek befejezésére, továbbá tűzjelző,- és beléptető rendszerrel bővült a rendszer.
A közel 4 éve tartó projekt az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében nyert pályázatból valósult meg.